Informacija

Plantago čajevi obilježili vikend na planinskim ljepoticama

Plantago čajevi obilježili vikend na planinskim ljepoticama

Protekli vikend bio je u znaku sunca, svježeg planinskog vazduha, skijaša ali i toplih, ukusnih aroma Plantago čajeva kojim su se posjetitelji Bjelašnice i Jahorine mogli okrijepiti te isprobati njegove različite okuse.

Više od hiljadu posjetilaca bilo je u prilici uvjeriti se u kvalitet biljnih i voćnih čajeva iz Plantago asortimana, a oni najsretniji dobili su poklon paket sa najboljim aromama ovog popularnog brenda.

Planinske ljepotice bile su ukrašene Plantago kutkom koji je dao posebnu notu zimskim radostima i uživanju na snijegu. Uz ugodne i opuštajuće trenutke  posjetitelji su obogatili doživljaj šoljicom ukusnog i toplog čaja, a iz Plantaga su najavili i nove okuse koji će uskoro obradovati sve ljubitelje ovog toplog i zdravog napitka.

Kliknite da dodate komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Informacija

Više u Informacija

U cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije poslovne saradnje, nakon uspješno održanih Talk IN Business konferencija, InAkademija nastavlja sa edukacijom i u 2016. godini. Talk IN Business konferencija obezbijedit će svojim učesnicima da svoje znanje i iskustvo podijele u cilju efikasnije saradnje i međusobnih interesa ali također i u cilju pronalaženja poslovnih rješenja.  Koncipirana kao sinergija pet cjelina: informacije, interakcije, inovacije, inspiracije i investicije ima za cilj da ohrabri učesnike za povezivanje u zajedničkim poslovnim vizijama jer samo zajedno možemo pronaći optimalna rješenja za razvoj kategorije.

KONTAKT TELEFON: +387 33 710 615

Prijavite se na Newsletter

© Altermedia d.o.o. Powered by InAcademy.