Inspiracija

Francuska daje 885.000 KM za razvoj Jahorine i Bjelašnice

Francuska daje 885.000 KM za razvoj Jahorine i Bjelašnice

Ova podrška će omogućiti BiH da u najboljim uslovima organizuje Evropski olimpijski festival mladih (EYOF) 2019. godine, ali i da dugoročno osnaži njen razvoj zahvaljujući planinskom turizmu.

Grupacija Cluster Montagne koja okuplja sve francuske firme specijalizirane u uređenju skijaških centara, radit će zajedno sa bh. vlastima u realizaciji ovog projekta. Zahvaljujući ovoj pomoći francuske vlade, konzorcij OREX Loisirs – EGIS – CNA-MO, član grupacije Cluster Montagne, realizovat će investicijski plan.

U cilju ozvaničenja ove saradnje, direktor OREX Loisira Philippe Lebrasseur boravit će u Bosni i Hercegovini od 30. januara do 1. februara, kada će i potpisati sporazume sa vlastima Kantona Sarajevo i Republike Srpske u prisustvu francuske ambasadorice. (Izvor: Klix.ba)

Kliknite da dodate komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inspiracija

Više u Inspiracija

U cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije poslovne saradnje, nakon uspješno održanih Talk IN Business konferencija, InAkademija nastavlja sa edukacijom i u 2016. godini. Talk IN Business konferencija obezbijedit će svojim učesnicima da svoje znanje i iskustvo podijele u cilju efikasnije saradnje i međusobnih interesa ali također i u cilju pronalaženja poslovnih rješenja.  Koncipirana kao sinergija pet cjelina: informacije, interakcije, inovacije, inspiracije i investicije ima za cilj da ohrabri učesnike za povezivanje u zajedničkim poslovnim vizijama jer samo zajedno možemo pronaći optimalna rješenja za razvoj kategorije.

KONTAKT TELEFON: +387 33 710 615

Prijavite se na Newsletter

© Altermedia d.o.o. Powered by InAcademy.