Informacija

„Ladies In by Jana“ nastavlja još jednu uspješnu sezonu

„Ladies In by Jana“ nastavlja još jednu uspješnu sezonu

U sarajevskom „Kamernom teatru 55“ sinoć je održana prva ovogodišnja manifestacija „Ladies In by Jana“, u organizaciji marketinške aencije Altermedia. Ovaj značajni projekt na jednom mjestu okupio je više od 120 poslovnih žena, te dama iz showbusinessa koje su uživale u zajedničkom druženju i ostvarivanju novih poslovnih kontakata.

IMG_2236

Nakon zvaničnog dijela programa, gdje su neke od posjetiteljki osvojile poklone sponzora, dame su imale priliku pogledati predstavu „U Zvorniku ja sam ostavio svoje srce“. Genijalna gluma nekih od najpriznatijih imena bh. glumišta poput Emira Hadžihafizbegovića i Admira Glamočaka, kao i potresna ratna priča, nijednu od dama nije ostavila ravnodušnom.

IMG_2362IMG_2314

Ovom prilikom predstavljen je i projekt „certifikata bonitetne pouzdanosti“, čiji je cilj da  se kompanijama, koje su to svojim poslovnim rezultatima dokazale, omogući neovisna i mjerljiva ocjenu tržišnog kredibiliteta, kako bi bile prepoznate kao poželjni poslovni partneri. Zahvaljujući dobijenim certifikatima, kompanija svojim klijentima, dobavljačima i bankama signalizira stabilnost i sigurnost.

IMG_2376IMG_2294

Za ovaj značajni društveni događaj ne ostaju uskraćene ni dame iz Tuzle, Banjaluke, a uskoro će „Ladies in by Jana“ prvi put biti održan i u Mostaru.

IMG_2301

Prijatelji projekta, koji iz mjeseca u mjesec podržavaju ovu jedinstvenu priču su: Jana, voda s porukom ljubavi, Sarajevski kiseljak, For the hunters, Astra i Borovo, dm drogerie markt, Johnson&Johnson, Dukat, Akova, hoteli Hills i Hollywood Sarajevo.

Velika zahvalnost pripada i medijskim prijateljima, Hayat TV, Pink TV, Ekskluziva, RSG, Faktor, In Store Magazin.

 

 

 

 

 

 

 

Kliknite da dodate komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Informacija

Više u Informacija

U cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije poslovne saradnje, nakon uspješno održanih Talk IN Business konferencija, InAkademija nastavlja sa edukacijom i u 2016. godini. Talk IN Business konferencija obezbijedit će svojim učesnicima da svoje znanje i iskustvo podijele u cilju efikasnije saradnje i međusobnih interesa ali također i u cilju pronalaženja poslovnih rješenja.  Koncipirana kao sinergija pet cjelina: informacije, interakcije, inovacije, inspiracije i investicije ima za cilj da ohrabri učesnike za povezivanje u zajedničkim poslovnim vizijama jer samo zajedno možemo pronaći optimalna rješenja za razvoj kategorije.

KONTAKT TELEFON: +387 33 710 615

Prijavite se na Newsletter

© Altermedia d.o.o. Powered by InAcademy.