Inspiracija

Moderan Poslovni toranj u centru Sarajeva

Moderan Poslovni toranj u centru Sarajeva

Poslovni toranj osigurat će i više od 50 radnih mjesta, a dodatno na indirektan način pružiti zaposlenje i  velikom broju konsultanata, kompanija te dobavljača. Investitor je i pri samoj realizaciji projekta ukazao povjerenje domaćim firmama te ih je blizu 100 bilo angažirano na različitim poslovima.

poslovni toranj1

– Projekt je osmislio eminentni arhitektonski biro ”Grupa Arh” na čelu sa arhitektom Seadom Gološom. Nekonvencionalni kancelarijski pristup izuzetno će vas uvući na nivo ljudskog prostornog postojanja, a koju objekt svojim formama pokreće izvana ka unutra. Ovo se naročito zapaža na nestandardnim, izuzetnim vizurama i različitim visinama parapeta u kancelarijama –  istakao je Ferid Mujanović, predstavnik firme MDC koja je angažovana od samog početka projekta i obavlja funkciju upravljanja u razvoju i realizaciji projekta (Project Management).

Vrhunska lokacija ovog poslovnog kompleksa izgrađenog po najvećim svjetskim standardima idealna je za poslovne subjekte i zbog blizine svih važnih, javnih i kulturnih institucija, blizine banaka, i samog jezgra grada te javnog prijevoza.

poslovni toranj2

Pored Poslovnog tornja, Sarajevo City Centar čija se vrijednost procjenjuje na 250 miliona eura sastoji se od shopping centra, luksuznog hotela te podzemne garaže koja raspolaže sa 1.100 parking mjesta.

 

Kliknite da dodate komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inspiracija

Više u Inspiracija

U cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije poslovne saradnje, nakon uspješno održanih Talk IN Business konferencija, InAkademija nastavlja sa edukacijom i u 2016. godini. Talk IN Business konferencija obezbijedit će svojim učesnicima da svoje znanje i iskustvo podijele u cilju efikasnije saradnje i međusobnih interesa ali također i u cilju pronalaženja poslovnih rješenja.  Koncipirana kao sinergija pet cjelina: informacije, interakcije, inovacije, inspiracije i investicije ima za cilj da ohrabri učesnike za povezivanje u zajedničkim poslovnim vizijama jer samo zajedno možemo pronaći optimalna rješenja za razvoj kategorije.

KONTAKT TELEFON: +387 33 710 615

Prijavite se na Newsletter

© Altermedia d.o.o. Powered by InAcademy.