Informacija

Prva sezona Ladies In evenata ispraćena genijalnom predstavom ”Teferič”

Prva sezona Ladies In evenata ispraćena genijalnom predstavom ”Teferič”

Sinoć je u prepunom Kamernom Teatru, održan 11. Ladies In event u Sarajevu, od ukupno 19., koji su uspješno realizovani još i u Tuzli i Banja Luci.
To je ujedno i posljednji event u ovoj sezoni, u sklopu projekta Ladies In, koji je stekao status najbolje interaktivne priče za poslovne dame u BiH.

Preko 200 uspješnih poslovnih dama, imale su priliku da podijele utiske iz protekle i planove za Novu godinu, ali i uživaju u genijalnoj predstavi Teferič.

Decembar je zasigurno bio u znaku Ladies in evenata, koji su se održali 21.12. u Narodnom pozorištu RS Banja Luka, 27.12. u Narodnom pozorištu Tuzla, i 28.12. u Kamernom Teatru 55 Sarajevo.

Ova pozitivna priča nastavlja se i sljedeće godine, u navedenim, i još nekim gradovima u BiH, ali i regiji.

IMG_1495

IMG_1398

Podršku jedinstvenih priča kakva je i Ladies In podržali su i ovog mjeseca, Jana, voda s porukom ljubavi, Sarajevski kiseljak, Medela, Nescaffe, Vispak, Johnson&Johnson, Surf, Optika Durak, Sberbank BH, For The Hunters, Reckit Benckiser, Nova Oprema, Migg, Menprom, ”Korak do života”, Le Scarpe, CPE, Urban Home, S. Oliver, Vitalia, Plantago, Harmony, Vina Zadro, Nova Topola, Hellena, Apeiron, Cafe Brazil i Pingvin Banja Luka.

Medijski partneri projekta su: Hayat TV, Ekskluziva, Faktor, RSG, InStore Magazin, RTV TK, ATV, i Tuzlanski.ba

IMG_0608

IMG_1014

Budite i vi dio ove pozitivne priče, koja u 2017. piše nove redove uspjeha poslovnih dama iz BiH i regije, priče koja promoviše kulturu i pozitivne vrijednosti, i širi mrežu poslovnih, ali i privatnih poznanstava.

Kliknite da dodate komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Informacija

Više u Informacija

U cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije poslovne saradnje, nakon uspješno održanih Talk IN Business konferencija, InAkademija nastavlja sa edukacijom i u 2016. godini. Talk IN Business konferencija obezbijedit će svojim učesnicima da svoje znanje i iskustvo podijele u cilju efikasnije saradnje i međusobnih interesa ali također i u cilju pronalaženja poslovnih rješenja.  Koncipirana kao sinergija pet cjelina: informacije, interakcije, inovacije, inspiracije i investicije ima za cilj da ohrabri učesnike za povezivanje u zajedničkim poslovnim vizijama jer samo zajedno možemo pronaći optimalna rješenja za razvoj kategorije.

KONTAKT TELEFON: +387 33 710 615

Prijavite se na Newsletter

© Altermedia d.o.o. Powered by InAcademy.