Fotografije

Talk In Business – Put do uspjeha

Talk In Business – Put do uspjeha

Jučer je u Hotelu Sarajevo održana 27. Talk In Business konferencija, na kojoj se govorilo o temi i kategoriji ”Kućna hemija i lična higijena”.

IMG_9973

Posljednju konferenciju u ovoj godini obilježilo je i predavanje dr. Seada Bašića, experta za KAM, koji je govorio o koracima i putu ka uspjehu u FMCG industriji.
Šta je Key Account Management, modeli poslovne saradnje sa velikim kupcima, faze u procesu poslovanja sa ključnim kupcima, prepreke, segmentacija tržišta te klasifikacija kupaca, samo su neke od tema o kojima se danas govorilo u ovom izlaganju.

Pored navedene teme, svoja predavanja imali su i predstavnici BH Telecoma, Ipsosa i LRC-a, kao i domaćini, organizator konferencije InAcademy.

Konferenciji su prisustvovali predstavnici vodećih kompanija FMCG industrije, u kategoriji ”Kućna hemija i lična higijena”, koji su u interaktivnom dijelu dali i svoj doprinos i podijelili iskustva i ”probleme” sa kojima se susreću.

Zaključak sa posljednje Talk In Business konferencije je ”Samo oni koji se mijenjaju, preživljavaju”, istakao je dr. Sead Bašić.

Ipsos istraživanja

Kućna hemija i personal care__talkinb_12.004

Kućna hemija i personal care__talkinb_12.005

Kućna hemija i personal care__talkinb_12.006

Kućna hemija i personal care__talkinb_12.008

Kućna hemija i personal care__talkinb_12.009

Kliknite da dodate komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fotografije

Više u Fotografije

U cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije poslovne saradnje, nakon uspješno održanih Talk IN Business konferencija, InAkademija nastavlja sa edukacijom i u 2016. godini. Talk IN Business konferencija obezbijedit će svojim učesnicima da svoje znanje i iskustvo podijele u cilju efikasnije saradnje i međusobnih interesa ali također i u cilju pronalaženja poslovnih rješenja.  Koncipirana kao sinergija pet cjelina: informacije, interakcije, inovacije, inspiracije i investicije ima za cilj da ohrabri učesnike za povezivanje u zajedničkim poslovnim vizijama jer samo zajedno možemo pronaći optimalna rješenja za razvoj kategorije.

KONTAKT TELEFON: +387 33 710 615

Prijavite se na Newsletter

© Altermedia d.o.o. Powered by InAcademy.