Informacija

Najavljujemo: 27. Talk In Business konferenciju, o temi i kategoriji ”Kućna hemija i lična higijena”

Najavljujemo: 27. Talk In Business konferenciju, o temi i kategoriji ”Kućna hemija i lična higijena”

In Store magazin i In Academy po 27. put organizuju Talk In Business konferenciju, koja će se održati 19. decembra u Hotelu Sarajevo sa početkom u 9:30h.

Tema decembarske konferencije je ”Kućna hemija i lična higijena”.

TINB - KUCNA HEMIJA I PERSONAL CARE-01

Cilj Talk In Business konferencije jeste uspostavljenje efikasnije i intenzivnije saradnje poslovnih ljudi iz BiH i regije, koja okuplja preko 400 učesnika, u 12 mjeseci, baveći se temama 12 vodećih kategorija u FMCG industriji.

Na konferenciji će se govoriti o razvoju kategorije, ponuditi poslovna rješenja kroz studije slučaja, utemeljene na istraživanjima, edukaciji i inovaciji.

Sudionici 27. TINB konferencije bit će najznačajniji proizvođači, distributeri i trgovci iz kategorije ”Kućne hemije i lične higijene”.

Govorit će se o trenutnoj situaciji u kategoriji, izazovima i mogućim rješenjima za bolje i uspješnije poslovanje.

Dobrodošli na Talk In Business konferenciju!

TINB - KUCNA HEMIJA I PERSONAL CARE-02

 

Kliknite da dodate komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Informacija

Više u Informacija

U cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije poslovne saradnje, nakon uspješno održanih Talk IN Business konferencija, InAkademija nastavlja sa edukacijom i u 2016. godini. Talk IN Business konferencija obezbijedit će svojim učesnicima da svoje znanje i iskustvo podijele u cilju efikasnije saradnje i međusobnih interesa ali također i u cilju pronalaženja poslovnih rješenja.  Koncipirana kao sinergija pet cjelina: informacije, interakcije, inovacije, inspiracije i investicije ima za cilj da ohrabri učesnike za povezivanje u zajedničkim poslovnim vizijama jer samo zajedno možemo pronaći optimalna rješenja za razvoj kategorije.

KONTAKT TELEFON: +387 33 710 615

Prijavite se na Newsletter

© Altermedia d.o.o. Powered by InAcademy.