Informacija

Veliko interesovanje poslovnih žena za novembarski Ladies In u Sarajevu i Tuzli

Veliko interesovanje poslovnih žena za novembarski Ladies In u Sarajevu i Tuzli

Kraj novembra obilježit će Ladies In eventi koji će se održati 29.11. u Kamernom Teatru 55 Sarajevo i 30.11. u Narodnom pozorištu Tuzla, sa početkom u 19:30h.

Još jedno druženje poslovnih žena, koje iz mjeseca u mjesec bilježi veliko interesovanje, i postaje omiljeno mjesto dobrih poslovnih i ženskih razgovora, uz sjajne predstave koje organizatori biraju samo za njih.

Deseti Ladies In by Jana u Sarajevu obilježit će predstava ”Poljubac žene pauka”, dok će poslovne dame u Tuzli imati priliku da uživaju u predstavi ”Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja”.

Prijatelji koji iz mjeseca u mjesec izmame najviše osmijeha, daruju gošće, prate i podržavaju razvoj jedinstvenih priča kakva je i Ladies In, su: Jana, voda s porukom ljubavi, For The Hunters, Le Petit Marseillais, Platinium, Migg mliječna industrija, No+Vello, Natura Linea, Menprom, Astra i Borovo, vina Zadro, Garden City Konjic, Uncro, Medela, Ribella hummus, PharmaS, Optika Durak, Herbal Spa i Himalaya Herbals.

Medijski prijatelji projekta: Azra magazin, In Store magazin, In Bar magazin, Hayat TV, Faktor, Ekskluziva, RSG, Antena radio i Tuzlanski.ba

Budite i vi dio najbolje interaktivne priče za poslovne dame u BiH.

Za više informacija o Ladies In projektu posjetite Facebook fan page Ladies In

satz

Kliknite da dodate komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Informacija

Više u Informacija

U cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije poslovne saradnje, nakon uspješno održanih Talk IN Business konferencija, InAkademija nastavlja sa edukacijom i u 2016. godini. Talk IN Business konferencija obezbijedit će svojim učesnicima da svoje znanje i iskustvo podijele u cilju efikasnije saradnje i međusobnih interesa ali također i u cilju pronalaženja poslovnih rješenja.  Koncipirana kao sinergija pet cjelina: informacije, interakcije, inovacije, inspiracije i investicije ima za cilj da ohrabri učesnike za povezivanje u zajedničkim poslovnim vizijama jer samo zajedno možemo pronaći optimalna rješenja za razvoj kategorije.

KONTAKT TELEFON: +387 33 710 615

Prijavite se na Newsletter

© Altermedia d.o.o. Powered by InAcademy.